We
are
the
TEAM

We are part of the plot

The creative Plot drivs av alla som är del av plotten. Men om du vill komma i kontakt med oss så hör av dig till oss som driver och arbetar med det varje dag.

Kontakta oss

lars
mattiasson

Project Coordinator
+46 (0) 766 109 573
lm@ideoninnovation.se

Lars Mattiasson kommer från Kamen Communications Ltd där han arbetar som affärsutvecklare med fokus på hållbarhet inom mode, textil och reseindustrin. Han har mångårig erfarenhet från textilbranschen inom produktutveckling, import och marknadsföring. Intresset för socialt entreprenörskap och sociala innovationer är stort och han ingår i en projektgrupp som arbetar med nya affärsmodeller för ideell verksamhet.

katarina
scott

Project Coordinator
+46 (0) 709 432 953
katarina.scott@lund.se

Katarina Scott arbetar som verksamhetsutvecklare för Kultur, Lunds Kommun på deltid, och driver även företag med inriktning på projektledning och hållbarhetsarbete inom event, kultur och resenäring. Ekonom i botten men med massor av erfarenhet från olika typer av organisationer och projekt.

Per
Löfberg

Project Coordinator
+46 (0) 735 023 157
lofberg.per@gmail.com

Per Löfberg är medskapare av Emerging Cooking Solutions, ett energibolag i Zambia som bekämpar avskogning och hälsoproblem med en blandning av ny och etablerad teknik. Han har mångårig av erfarenhet av hållbarhetsarbete på alla nivåer och i olika kulturer. Ursprungligen skådespelare men arbetar nu med skapande och utveckling i större perspektiv och i vitt skilda sammanhang.

Hossein
lavi

Communication manager
+46 (0) 768 564 763
hossein.yoseflavi@lund.se

Hossein arbetar med visuell kommunikation med erfranheter från både konstvärlden och den privata sektorn. Hossein har även drivit egen design studio och co-working space. Hossein fokus inom visuell kommunikation är hållbar varumärkesutveckling.

christian
tellin

Project Coordinator
+46 (0) 729 878 117
christian.tellin@lund.se

Christian är projektledare på The Creative Plot med bakrund inom musikbranchen. Christian har arbetat som frilansande basist och är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö. Han driver också parallellt med The Creative Plot företaget Mirror Music som arbetar för att företag ska skapa starkare emotionella budskap där Mirror Music erbjuder designade och interaktiva lösningar inom ljud och musik för att känslomässigt beröra och engagera människor.

contact
us

Vi ses gärna för att prata mer om vad vi kan hjälpa till med och vad du har för planer och idéer. Skicka oss ett mail för möte så bjuder vi på kaffe första gången.

Thank you for contacting The Plot!
We get back to you as soon as we can!

Oops! Something went wrong while submitting the form!
Please try again!