We
are
the
TEAM

We are part of the plot

The creative Plot drivs av alla som är del av plotten. Men om du vill komma i kontakt med oss så hör av dig till oss som driver och arbetar med det varje dag.

Kontakta oss

lars
mattiasson

Project Coordinator
+46 (0) 766 109 573
lm@ideoninnovation.se

Lars Mattiasson kommer från Kamen Communications Ltd där han arbetar som affärsutvecklare med fokus på hållbarhet inom mode, textil och reseindustrin. Han har mångårig erfarenhet från textilbranschen inom produktutveckling, import och marknadsföring. Intresset för socialt entreprenörskap och sociala innovationer är stort och han ingår i en projektgrupp som arbetar med nya affärsmodeller för ideell verksamhet.

katarina
scott

Project Coordinator
+46 (0) 709 432 953
katarina.scott@lund.se

Katarina Scott arbetar som verksamhetsutvecklare för Kultur, Lunds Kommun på deltid, och driver även företag med inriktning på projektledning och hållbarhetsarbete inom event, kultur och resenäring. Ekonom i botten men med massor av erfarenhet från olika typer av organisationer och projekt.

Hossein
lavi

Communication manager
+46 (0) 768 564 763
hossein.yoseflavi@lund.se

Hossein arbetar med visuell kommunikation med erfranheter från både konstvärlden och den privata sektorn. Hossein har även drivit egen design studio och co-working space. Hossein fokus inom visuell kommunikation är hållbar varumärkesutveckling.